Opšti uslovi poslovanja

HASTAL.BA

Opšti uslovi poslovanja

Uslovi i odredbe

Mi smo HEX d.o.o., bosanskohercegovačka tvrtka sa sjedištem u Kaknju, a uskoro sa izložbenim salonom i u Sarajevu. Za sve Vaše narudžbe vrijede sljedeći uslovi poslovanja:

1. Cijene

Robu nudimo na prodaju isklučivo putem naše web stranice www.hastal.ba. Naše se cijene povremeno mijenjaju, svaka promjene cijena u štampanom formatu (brošure ili oglasi) bit će ograničena vremenskim rokom do kada vrijede istaknute cijene. Tijekom valjanog razdoblja kataloga možemo nuditi stvari po nižoj cijeni. To može biti posebna ponuda ili samo svakodnevno snižavanje cijena. Na našoj će web stranici uvijek biti prikazana jedna cijena. Cijene koje navodimo uključuju PDV koji se na cijenu dodaje po važećoj tarifi.

2. Plaćanje

Sva naša roba nudi vam se uz plaćanje na osnovi naloga. Roba mora biti u potpunosti plaćena prije isporuke, platiti je moguće gotovinom ili virmanom, žiralno. Prihvatit ćemo vašu narudžbu samo ako je popraćena cijelim plaćanjem.
Podaci za kontakt s obrazaca o pojedinostima kupca koriste se za provjeru korisnika identifikacijom putem e-pošte.

3. Otprema

Uobičajeno ćemo otpremiti vašu robu u roku od 24 sata od primitka. Roba ostaje vlasništvo HEX d.o.o. trgovine dok se u potpunosti ne plati.

4. Dostava

Dostavit ćemo vašu narudžbu na naznačenu adresu dostave. Naša standardna dostava koristi nacionalnog prijevoznika ili za veće predmete transportnu službu za dostavu paleta, a u većini ćete slučajeva robu dobiti u sljedeća 2-3 radna dana. Ukoliko želite da roba bude dostavljena u što kraćem roku, možete odabrati jednu od naših premium isporuka. Dostupnost ovih usluga ovisi o tome gdje se nalazite, a u nekim slučajevima i o dobu dana. To će vam biti potvrđeno u trenutku kada izvršite narudžbu. Koristimo nezavisne prijevoznike: SILK TRADE ili A2b.

5. Primanje naloga

Ako nemamo vaše pismeno odobrenje, uvijek ćemo vam trebati ovlašteni potpis kada vam isporučujemo robu. Nećemo biti odgovorni za neisporuku zbog nedostatka potpisa.

6. Dostupnost

Vodimo računa da veći dio prodajnog asortimana uvijek bude raspoloživ. Međutim, u slučajevima neočekivano velike potražnje može se nažalost dogoditi da nekih proizvoda nema na lageru. Ako se to dogodi, možemo odgoditi slanje vaše narudžbe na nekoliko dana dok se pribave nove zalihe. Ukoliko je taj rok duži, obavijestit ćemo vas pravovremeno. Ako ste se odlučili za premium isporuku ili očekujemo dulje odgađanje, koristit ćemo podatke koje ste naveli uz narudžbu kako bismo vas obavještavali o tijeku narudžbe. Možete nas kontaktirati u bilo kojem trenutku kako biste provjerili status vaše narudžbe.

7. Otkazivanje

Ako želite otkazati narudžbu, to možete učiniti u bilo kojem trenutku, sve dok roba nije otpremljena. Vaša će narudžba biti spakirana i otpremljena u vrlo kratkom roku. Ako želite otkazati narudžbu, učinite to telefonski, a mi ćemo vam odmah potvrditi (ukoliko je moguće). Proizvodi koje smo specijalno proizveli za vas se ne mogu otkazati.

8. Garancija

Ako bilo koji od isporučenih proizvoda ne funkcioniše na zadovoljavajući način, trebate nas prvo kontaktirati preko telefona ili na info@hastal.ba.

Korpa
Sign in

No account yet?

CAPRI PAD BAR

Već od 198,00 KM

CAPRI PAD

Već od 132,00 KM

Koristimo kolačiće radi poboljšanja vašeg iskustva na našoj web stranici. Pregledavanjem ove web stranice, pristajete na našu upotrebu kolačića.
Start typing to see products you are looking for.
Trgovina
Lista želja
0 items Korpa
Moj račun