HASTAL.BA - O NAMA

Namještaj koji pravi razliku

Novi brend na bh tržištu, asortiman sadrži visoko kvalitetne proizvode za unutarnje i vanjske prostore vaših domova i drugih objekata.

Platforma Hastal je nastala u cilju da tržištu u Bosni i Hercegovini ponudi savremen i kreativan dizajn, izuzetan kvalitet trpezarijskih stolova i stolica. Slogan brenda je ˝Namještaj koji pravi razliku˝, pa su i sami proizvodi koje nudimo takvi da će svaki objekat ili dom u koji budu postavljeni pružiti dozu luksuza.

Baštenski program stolica i stolova koje nudimo je izrađen od polipropilena (Vrsta plastike), koja je ojačana staklenim vlaknima zbog čvrstoće. Neki stolovi imaju HPL kompakt ploče umjesto plastičnih. Svi proizvodi su prošli CATAS testove što znači da zadovoljavaju najviše evropske standarde o kvaliteti.

Unutarnji namještaj ima drvene konstrukcije izrađene od graba, dok je sjedeći dio izrađen od lijevane poliuretanske pjenaste gume, presvučen štofom ili eko kožom po želji.

U ponudi je više od 100 modela stolica, kako za enterijer, tako i baštenskih, kao i veliki broj stolova koji bi išao uz te stolice.

“Namještaj koji imamo u ponudi je od svjetskog proizvođača prvenstveno outdoor ali i indoor namještaja TILIA."

Hastal.ba - Namještaj koji pravi razliku!

HASTAL.BA - MISIJA
Pružiti kupcima dizajnerske trendove, projektovanje i kvalitetan/luksuzni namještaj; prvenstveno za ugostiteljske objekte.
  
 
HASTAL.BA - VIZIJA
Postati glavni distributer kvalitetnog i luksuznog baštenskog i unutarnjeg trpezarijskog namještaja. Postati prva kompanija koja će nuditi kompletno projektovanje namještaja za ugostiteljske objekte.